Fiskelagkage
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fiskefarsen ro/res sammen med æggeblommer, salt, peber og bagepulver. Når det har en fornuftig konsistens vendes de piskede æggehvider forsigtigt i. Dette hældes i en rund form og bages 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Imens røres dressingen af Miracel Whip/mayonnaise/creme fraiche. Der smages til med salt, peber og citronsaft. Når fisken er bagt færdig flækkes den i to bunde, som lægges til afkøling. Imellem de afkølede bunde smøres dressing, fintskåret icebergsalat og rejer. Lagkagen pyntes festligt med resten af dressingen, og hvad i nu ellers har valgt fra pyntlisten. |
|
Opskriften er vist 163343 gange,
og udskrevet 3763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Morten Aagaard - 2024-07-13 15:37:32 Jeg er meget glad for opskriften, men jeg har kun erfaring med, at bundene er meget-meget fugtige efter 20 minutters bagning. Jeg sætter dem efterfølgende i ovnen i en time ved 50 grader. Min erfaring er, at bundene bliver noget mere tørre og sprøde, hvilket jeg synes klæder lagkager. Karen - 2021-12-10 21:19:34 Har lyst til at lave denne kage, hvor meget kan laves i forvejen, og skal den trække efter den er lagt sammen🤭 Kim M - 2019-12-05 16:37:50 Som tilbehør kom min mor altid remoulade blandet op med flødeskum i forholdet: 1 del remoulade, ½ del flødeskum. Winnie - 2017-08-03 10:52:35 Altid et hit.... Bruger dog hp sovs i min dressing det er så godt sammen med rejer... Marianne - 2013-01-07 19:09:53 Jeg skal forsøge at lave denne fiskelagkage i næste weekend men er det rørt fiskefars der skal bruges? vapinden - 2012-10-20 19:32:17 Brugte i bare noget billigt fars, eller er der nogle der har brugt en bestemt fars? benterq - 2009-10-21 23:04:56 lavede den i dag på arbejdet. Selv ikke fiskespisere, kunne lide den. Den smagte fantastisk godt. Næste gang jeg laver den vil jeg prøve at tilføje paprika i dressingen. bettina - 2007-10-08 15:48:26 det er bare den bedste forret vi kender, og får altid masse af ros, smager himmelsk mormor1112 - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk lækker, jeg brugte 1½ kg. fiskefars til 14 personer, alle roste den meget. signejs - 2005-01-01 01:01:01 Bages overækket med staniol, så kan undgår skorpedannelse persus - 2005-01-01 01:01:01 ekseptionel god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne