Pastaret med kylling og pesto
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Louise Jensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingefileterne skæres ud i tern/strimler. Rødløget skæres.
Kyllingestykkerne marineres i olie sammen med det skårede rødløg, hvidløg samt salt. Skal stå i min. 20 minutter. Pastaen sættes til kog. Kødet med marinaden steges i en wok. Herefter skal den færdige pasta i. De to tsk. grøn pesto blandes nu sammen med kødet og pastaen. Lige inden servering hældes 2 dl mælk i, som hurtigt koger ind i pastaen, og giver hele retten en cremet konsistens. Tips: Mængden af pesto kan reguleres efter smag. De fleste ingredienser kan skiftes ud og nye kan komme i retten, alt efter smag. |
|
Opskriften er vist 205286 gange,
og udskrevet 1345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2022-11-28 18:08:50 Ikke sidste gang jeg skal lave den ret brugte et hvidt løg i stedet for rødt Emma - 2021-07-10 19:37:56 Har lavet den flere gange. Noglegange tilføjet bacon, Mozarella bøf og tomater ovenpå. Putter dog ekstra mælk og pesto i (dobbelt pesto som i opskriften) Alexander - 2017-02-18 17:47:25 Lækker ret Sandra - 2012-11-01 19:50:38 Hvilken pasta ville i anbefale at bruge ? Mr. Holst - 2011-05-09 17:53:30 Rigtig lækker ret, blev hurtigt en farvorit. nem og hurtig. Jeg bruger dog over dobbelt så meget pesto i min. monika - 2011-02-16 17:58:27 smager himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne