Kålrabigryde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kålrabi Indsendt : |
|
|
Skær kålrabien i ca. 1 cm tykke skiver og kog dem halvmøre i vandet. Dyp dem i soyamel smagt til med paprika og bouillonpulver. Steg dem let i smør. Skær løgene i tynde skiver og brun dem let i smør. Hæld kålrabiskiverne og løgene i en tykbundet gryde og strø basilikum imellem. Hæld kålrabivandet over, så det lige dækker. Lad det småkoge til kålrabien er mør og strø persille over.
|
|
Opskriften er vist 23089 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kornum - 2012-01-19 16:03:34 Lavede det til en suppe, istedet. BLEV VILDT GOD! Brugte rismel, karry, spidskummin, og en lille smule kanel og japansk pebber(cayennepebber kan vel gøre det), istedet for paprika. Efter stegningen kom jeg en snittet porre og en skåret jordskok med i gryden. Fulgte ellers opskriften og så fik det en tur med stavblenderen til sidst. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne