Kartoffelsoufflé
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre. Sigtes og moses til fin konsistens. Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg. Krydres med salt og peber.
Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200 i 10 min. |
|
Opskriften er vist 60415 gange,
og udskrevet 815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-28 17:55:44 den er da god for nybegyndere, har aldrig selv kunne piske æggehviderne stive, så jeg tror jeg starter med denne. anonym - 2011-07-31 08:45:07 Dette har absolut INTET med souffle at gøre. Til en souffle skal æggehviderne piskes stive og foldes forsigtigt i resten. Ellers hæver det ikke i ovnen, men bliver bare en ulækker klæg masse istedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne