Brød med honning
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt af : nana Indsendt : Red : |
|
|
smelt margarinen i en gryde, hæld den kolde mælk over, og lun den, kun til fingervarm.
25 gr gær smuldres og røres ud i den lune mælkeblanding.
gæren skal være helt rørt ud, og når det er sket tilsættes melet, kan sigtes i, giver bedre resultat.
creme fraiche tilsættes, sammen med honning og salt.
dejen æltes, evt. med mere mel, eller mere væske, hvis den er enten klistret eller tør.
dejen skal helst være lidt klisteret, men slippe skålen, stil dejen til hævning ed et klæde over i ca. 1 time.
slå dejen ned, og form til brød, boller el flute, snit brødet et par gange med en kniv. Tænd for ovnen ved 175 grader varmluft og lad dejen efterhæve i 20 minuter. still en ovnfast skål med vand ind i bunden af ovnen, pensel brødet med kaffe, og sæt det ind i ovnen. brødet bages i 45 minuter, 30 hvis det er flute, og 15 som boller. brødet er færdigt når det lyder hult når man banker i bunden af det Tips: a) Hvis du ikke bruger mælk, men vand, så rør gæren ud i lunkent vand, og brug olie i stedet for margarine, hæld det i sammen med melet. b) hvis du ikke har cremefraiche, kærnemælk el. andet brugbart, så tilsæt lidt mere mælk eller vand til brødet er ikke for tørt og ikke for klistret c) bemærk at det bliver bedst med mælk, margarine, og cremefraiche |
|
Opskriften er vist 18267 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne