EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Den du ved nok IIII

Antal:
Pers.
Ret : Kager

Indsendt af : de 5

Indsendt : 2006-10-04

Den du ved nok IIII 4 Den du ved nok IIII 1 Den du ved nok IIII 2 Den du ved nok IIII 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.33 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Glasur: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
3 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
375 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Forklaring:

Æg og sukker piskes sammen. æggene tilsættes derefter blandes mel kakao vanillesukker og bagepulver i margarinen smeltes og hældes i sammen med mælken.

dejen hældes i en smurt bradepande bages ved 190 grader C. alm. ovn i 20-25 min.

glasur:
Glasuren varmes igennem i en gryde og kommes på den færdig bagte kage.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 42489 (10116 kcal)
KJ pr. Pers. 1770 (421 kcal)
Vægt ialt 2724 gram
Vægt pr. Pers. 113 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1559 KJ (371 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 47.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.2 (169 stemmer)

Opskriften er vist 92880 gange,
og udskrevet 3936 gange.

hmm..!!  -  2007-05-10 14:07:47
hvorfor er der ikke nogle kommentar..hmm..!! kunne godt tænke mig at smage den. men må desværre ikke bage den..HULK HULK..!!

Maria  -  2007-05-25 11:41:15
Jeg er opvokset med denne kage og synes at den er super. Der er bliver dog meget glasur ud fra denne dosering. Men dejligt svampet kage og et godt alternativ til alm. chokoladekage.

julie og cathrine  -  2007-06-02 13:17:13
denne her kage skal man bare prøve, det er verdens bedste kage!! smag den !!

sidsel  -  2007-07-04 19:24:39
Den er supergod, og nem at lave...

Fatima  -  2007-09-03 13:58:26
Det er den bedste kage jeg kender,mmm

................  -  2007-09-14 16:01:10
Den ser da godt ud. ;)

Anna  -  2007-09-22 13:21:36
Hmmm ! Ce' bon! Nam, min ynglingskage!!! Elsker den! Prøv den! (:

bla ?  -  2008-01-20 14:55:12
Det ser lækkert ud . . .

  -  2008-01-23 12:13:34
Den hedder "afrikansk landevej", tror jeg nok.. et sært navn til en kage :s

freja! <333  -  2008-02-23 11:58:01
det er den bedste kage jeg længe har smagt DEN ER GENIAL!!!!!!!!!!!

  -  2008-03-13 07:40:17
Super kage. Prøv når i bager den at putte noget chokolade i til så smager den bare som en drøm.

Linda og Signe  -  2008-03-17 13:23:53
Den er hurtig og lave og den smager super godt, det er en kage vi vil lave meget (: det er en god hjemme side. Hilsen Linda og Signe

En  -  2008-04-12 15:11:19
Er Den ikke lidt for stor Er det ikke god nok med at tage halvden når man kun 4????

Cecilie R. Petersen  -  2008-08-27 18:04:22
Lyder rigtig lækker den skal da prøves ! Også godt den er så stor for vi er jo en storfamilie på 6 mennesker :) Har helt sikkert tænkt mig at lave den .!

Anne Dorthe.  -  2008-09-30 14:48:44
lidt svær at læse, da der mangler punktum diverse steder.

Frederikke  -  2008-10-10 12:13:00
Super lækker og dejlig svampet ! Elsker den kage

betina  -  2008-11-14 11:35:57
bare verdens bedste kage, mums mums

Karina  -  2009-01-19 22:22:51
Kan huske den kage fra da jeg var lille og elskede bare den kage... Specielt med et stort glas mælk til..

hinnerup pigerne  -  2009-02-10 14:51:30
det er en stor kage, men den er sikkeret rigtig go´ glasuern er go, og kagen er brun.

Sara Andersen   -  2009-03-12 13:25:13
Den smager rigtig godt og her hjemme tror jeg vi vil til at bage noget oftere her hjemme den er virkelig vidunderlig!!!

Mette og Toke  -  2009-05-02 13:50:21
vi kom en lille smule Stroh rom i glasuren... det gjorde den altså helt fantastisk... bare et lille skvæt Stroh 60%...

Katja  -  2009-08-02 12:13:48
Det er min ynglingskage. Nu vil jeg prøve denne opskrift. Og den hedder "Den du ved nok" eller Torbens kage hjemme hos os, af en eller anden underlig grund.

jette  -  2010-01-08 16:12:35
Er der nogen som ved om den er fryse egnet?

kamilla  -  2010-02-01 15:12:45
kan man ikke bruge becel flydende i stedet for magarine

Karina  -  2010-03-13 10:28:29
Det bedste vil være bare at bruge alm. margarine, og så lade det smelte sammen med "glasuren". Det Er sådan den rigtige konsistens kommer freM!

sara h  -  2010-09-05 14:16:43
mmmmm. hvor smager den bare godt det er verdens bedste kage i verden , jeg har lige lavet den idag og halvdelen er allerede spist du skal bare prøve den

  -  2010-10-10 15:00:02
Prøv og lav glasuren uden og varme den op, bare rør det hele samme og smør det på kagen når den er kold.

Sandra  -  2011-01-13 15:04:32
hej hvor mange gram fedt er der i den ?

  -  2011-01-31 20:16:35
Den er så mega god! Plejer at få den ude hos en af mine venner og vi har også selv bagt den et par gange! Hmm...Den er bare lækker!

Mira  -  2011-01-31 22:15:03
Hm.. Min kage har været i ovnen i nu 45 min. og den er stadig meget sådan blød og ligner lidt en budding. Kan ikke forstå hvordan den skulle kunne blive færdig efter 25 min.

humhum  -  2011-02-25 14:28:40
den kage er bare fantastisk

Birgit  -  2011-02-26 15:16:27
Kagen er absolut fryseegnet og det gør ikke noget at den er stor, da den er bedre på 3.-dagen. Man kan sagtens bruge flydende margarine og med held reducere fedmængden med ca. 1/3, således at man i stedet for 300 g fast margarine bruger 200 g flydende margarine. Jeg bruger næsten dobbelt så meget cacao i både kagen og glasuren jeg bruger også dobbelt så meget kokosmel

über cool kage XD  -  2011-04-08 10:36:51
Denne kage er simpelthen fuldstændig GINIAL!!!! skal prøves <3<3<3<3 XD

rosa  -  2011-04-30 08:42:01
Mmmm vi har bagt den var virkelig stor men god

camilla   -  2011-05-22 00:15:14
Hej!!!!!alle tiders kage den er skide god og man sagtens bruge en anden glasur en den der er anvist og selve dejen til denne kage er osse rigtig god til som en Muffins grund dej fx.

amina  -  2011-06-25 22:24:22
smager bare himmelsk især hvis der er jordbær ved siden af.

Dorthe  -  2011-06-28 22:27:37
Har bagt den utallige gange. Kommer nogle også hakkede nødder i glasuren udover kokosmel. Det smager helt fantastisk. Fryseegnet

AnneJensen  -  2011-07-30 13:08:00
Denne kage er bare super! Har bagt den rigtig mange gange efterhånden!

Jenji  -  2011-08-13 17:08:16
3 1/3 del mælk vil det sige 3 1/3 af en liter eller er det fejl og dl?

ytjehjcbfomg! den smager bare SÅÅ godt..

Stine  -  2011-10-20 10:48:01
Hvilke mål er denform der bruges ? Og er det varmluft..........?

Nickie  -  2012-03-14 23:49:22
Super lækker kage! Dog vil jeg give ret i at den skal have lidt mere end 20 min. :) Desuden kan man tilpasse mængden af vanilie og kakao alt efter hvad man er til.

MM  -  2012-04-04 18:27:41
Rigtig god, men hold op en kaloriebombe!

Mesterbageren:-)  -  2012-05-10 15:48:45
Kagen er supergod, men den må gerne få et par minutter ekstra for at blive helt færdig :)

Hanmad  -  2012-06-13 16:12:57
Dette er en fantastisk kage, godtnok en værre kaloriebombe, men den er blevet rost til skyerne ;o)

  -  2012-07-31 17:33:25
Denne kage må jeg hellere bage til kæresten, til når han kommer hjem fra arbejde! :-)

Malene   -  2012-11-17 12:54:25
Helt kanon kage bliver mega god efter en tur i fryseren

Hans Jensen  -  2013-04-01 15:51:45
Denne kage var bare super god! Jeg vil bage den til min kone Lis når hun kommer i morgen. Mine børn Karla på 7 og min søn Jens på 3 kan også lide den. Kagen skulle altså kun have 10 minutter ved vores super gode ovn.

Bitten Lund Højerup  -  2013-04-01 16:14:26
Hej alle sammen! Jeg vil gerne fortælle jer om denne kage! Kagen smagte FANTASTISK! Den var lige det bedre end drømmekagen! Og glasuren var liige prikken over i'et! Og den kan spises rå (altså glasuren) Kærlig hilsen Bitten L. H.

Anne  -  2014-06-21 20:39:19
Super lækker og svampet , lavede den i papirs forme (36 stk) og smagte fantastisk efter frysning. MEGET fryseegnet...