Æggeblomme marengs (gule klap)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Inge Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Alle dele røres sammen og sprøjtes ud på en plade med bagepapir og bages på nederste rille ved svag varme i 110- til125 graderi godt 1 time
|
|
Opskriften er vist 39948 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Elin Svendsen - 2020-12-09 13:10:19 Jeg kan huske at min mor bagte dem samt hvide marengs da jeg var barn. Nu har jeg 4 æggeblommer så jeg vil prøve. Det jeg husker er at dejen blev rullet ud og udstukket med et lille snapseglas og bagt. Så min dej løber ikke ud. Agnes Jensen.. - 2019-04-15 14:33:07 Dejligt. Så får jeg brugt alle mine reste-æggeblommer.. Kjeld blok - 2018-03-17 11:03:16 Enkel opskrift, men yderst vanskelig at kontrollere på pladerne da den løber Extreme meget ud, resultatet er derfor meget uensartet og ikke egnet til gæster mv. anonym - 2014-10-22 11:04:41 Flormelis har vægt som mel. 3 stk. æggeblommer 180 g sigtet flormelis 2,4 g hjortetakssalt anonym - 2013-04-03 11:53:47 Jeg syntes at denne opskrift er dårlig. Den er for fast. Ida - 2008-04-23 21:25:48 Pas på med for meget hjortetaksalt.. det kommer til at lugte og smage af ammuniak. Men den ovenstående portion er passende! Det kan godt lugte slemt i starten af bagningen, men det går over. Marengsens smag: meget sød. Smager mest af alt bare af en sukkerknald!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne