Brownies med stykker af hvid chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 186545 gange,
og udskrevet 3279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (100 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-08-03 22:47:30 det ser ud til at gå rigtig godt, har også lavet glasur siden den ser tør ud. MVH en meget glad bruger. Anonym - 2017-05-31 12:18:35 +Lykke Ja, den bliver flad......... HeHe IKD - 2016-10-27 16:35:20 Kagen er meget tung men alligevel rigtig god!😁 Lykke - 2016-08-18 11:12:30 Er der nogen der har prøvet at bage den i en stor bradepande (fra ovnen) ? anonym - 2016-05-31 12:44:41 Der er ingen glasur på kagen. Bliver sådan, når den er bagt. Det er rigtig nok med de 180 grader - men det skal være ALMINDELIG OVN og IKKE varmluft. Kagen kan sagtens fryses :-) M - 2016-05-11 20:41:30 Virkelig, virkelig, virkelig god kage. Anbefales stort😍😍😍😍 Christinna - 2014-02-04 19:26:49 Der er ingenting ovenpå kagen, sådan skal den bare se ud!! Victoria - 2012-10-03 14:48:57 Rigtig god opskrift, kan klart anbefales ;) anonym - 2012-07-11 18:56:43 Uhmmm, helt fantastisk kage. Prøv den med mørk chokolade med orangesmag og lys chokolade istedet for hvid............... anonym - 2012-04-21 11:49:54 Den er fandeme god Maria - 2012-03-08 22:05:53 Er der nogen der ved, hvor mange grader den skal have i en varmluftsovn?? Jeg går ud fra, at de der 180 grader er en smule for meget... katrinemusen - 2012-03-06 16:43:12 hvad er der oven på kagen??? Dreasen - 2012-01-11 15:48:24 Den kage er sipelthen bare for lækker, men hvis i ønsker brownie konsistens så for guds skyld brug så meget bagepulver som der står en veninde og jeg kom lidt (dobbelt)så meget bagepulver i og smagen hvad god men man kunne ik kalde det en brownie så... Trine - 2011-12-30 13:52:16 Rene og Stina: Kagen er godt nok i ovnen lige nu, men jeg ser ud at have den overflade der er vist på billedet. Jeg har bagt med varmluft i stedet for almindelig ovn - for det synes jeg oftest giver det bedste resultat. Tror ikke Per har puttet glasur på, det er bare overfladen der er glat og bliver lys - og så er den mørk i kanten, hvor dejen trækker sig væk fra kanten. Jeg skriver en note mere, hvis den ikke ser sådan ud, når jeg tager den ud om et kvarter Stina - 2011-09-22 14:28:25 Hejsa.. det er en super lækker opskrift, fik den til familie fest, men jeg søger også den topping/glasur der er vist på billede det ser ret lækkert ud... håber på et svar om hvordan den er lavet :-) Rene - 2011-08-26 19:15:21 Hej. Jeg spørger sikkert dumt, men hvordan får man den der cremede overflade som vist på billedet? er det en glassur som ikke står i opskriften, eller kommer den bare til at se sådan ud? mvh Lotte D - 2011-04-11 08:42:12 Det er en fantastisk kage :) den fortvivlede. - 2010-06-03 20:59:04 jeg har fuldt opskriften men endte med en dej der var modellervoks agtig? jeg ved ikke om chokoladen måske blev for varm? nu hvor kagen er bagt er den lidt tyggegummi agtig og smager lidt "brændt" ? jeg håber der er nogen der har et par råd? Trine - 2010-05-12 16:02:52 Har lige bagt den, den hævede GODT nok meget og blev meget stor, for derefter at falde sammen på midten :/ Men håber da den smager godt. charlotte - 2010-04-10 16:27:49 det er jordens bedste kage MUMS!!!! jeg bruger dog mørk og mælke chokolade for at få mere lade smag Mmmmmmm.... Gimle - 2010-01-24 15:32:39 altså sikke en uenighed om de æg :) men altså når der står 3 æg er det hele æg der skal bruges. Tror den anden der svarede lod sig narre af at der står piskes hvidt og skummende, men man kan faktisk godt piske ægget næsten stift og skuffende selv om det er både blomme+hvidt. Hvis man kun bruger æggehviden forsvinder noget af "tyngden" i kagen og bliver anderledes ligesom en roulade i dejen og det er jo ikke en brownie, vel ? anonym - 2010-01-12 16:10:12 Kan den fryses? hej - 2009-10-06 15:45:50 Sisse: du skal nok kun bruge æggehvider:) anonym - 2009-09-15 12:09:29 hej sisse.. Ja det er hele æg du skal komme i!! Sisse - 2009-05-27 18:22:36 Nu spørger jeg garanteret dumt, men jeg er bage-jomfru. Er det hele æg man pisker hvide og skummende eller kun hviden? Per - 2009-03-06 22:35:58 Dobelt bradepande til dobelt portion, ellers vil den ikke kunne være i bradepanden. Eva - 2009-01-25 15:52:29 Hvor meget hæver kagen? Kan jeg have en dobbelt portion i en alm. bradepande, ikke dem til ovnen men sådan en 23x30 cm eller hvad den nu hedder? Trine - 2008-11-19 16:17:48 Vi har bagt kagen flere gange med stor succes. Karina - 2007-03-25 10:01:57 Kagen er rigtig god, men prøv at bytte den hvide chokolade ud med mælkechokolade gjorde det til en fætter-kusine-fest og det var et kæmpe hit |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne