EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Tunmouss

Antal: 4 Pers.

Ret : Forretter

Ingrediens : MakrelFisk

Indsendt af : jn32

Indsendt : 2005-12-01


Ingredienser:
4 ds.Tun i vand
200 g.rejer
1 gl.rød kaviar
1.5 dl.Piskefløde
5 dl.creme fraiche
150 g.mayonæse
1.5 citron/lime
10 blade husblas
 
 Pynt:
 rejer
 citroner
 lime
 dild
 
Forklaring:

Dryp tunen af i en si, rør den ud med en håndmixer.

Pisk fløden til skum, bland cremfrecen, mayonæse, flødeskum i tunen.

Opblød husblasen i kold vand og vrid vandet af, lun citron/lime saften og bland det med husblasen, bland her efter i tun massen under om røring.
Tilsæt kaviaren.

Hældes i en form og stilles koldt, gerne i en fryser. Tages ud ca. 1-2 timer før servering og pyntes.

Tips:

Den kan fryses ned, men lad vær med at pynt den hvis du vil fryse den ned.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6 (5 stemmer)

Opskriften er vist 13333 gange,
og udskrevet 216 gange.

Kirsten  -  2011-03-06 23:26:11
Hmm det staves Mayonaise og Creme Fraiche for en god ordens skyld

  -  2011-09-20 14:00:27
kirsten.... du har selv skrevet det forkert.. det staves mayonnaise nu vi skal rette og idag må man skrive det som man vil... man lav det da du jo godt kan se hva der skal stå *s'..