Cocido Madrileño (Kogt høne, kød og grønsager)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Begynd dagen før med at sætte kikærterne i blød i vand.
Det skal stå et stykke over ærterne.
Lad dem stå på et lunt sted mindst 12 timer.
Hæld vandet fra gennem en sigte og kom dem i en stor gryde. Tilsæt 5½ l. vand, den rensede høne og oksebrystet og bring det hurtigt i kog. Skum suppen, dæmp varmen og lad det småkoge ca. 1½ time. Kom skinken, det letsaltet flæsk, det hele løg, hakket hvidløg, de rensede gulerødder og porrer samt laurbærblad, persille og peber i og lad det koge under låg. Ca. 30 minutter. Kom pølsen og den groft skårne hvidkål og de skrællede kartofler i gryden. Kog det yderligere ½ time, til alt er mørt. Tag kød og høne op med en hulske og skær det i passende stykker. Hæld suppen fra og anbring grønsagerne på et rundt fad med kikærterne i midten og de andre grønsager udenom. På et andet fad lægges kødet og hønsekødet med pølsen omkring. Suppen spises først, den kan serveres med de såkaldte cabello de angel (englehår – dvs. meget tynde nudler). Kødet spises så som anden ret. |
|
Opskriften er vist 16274 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne