Amagermad
Indsendt : Red : |
|
|
Rugbrød og toastbrød smøres med margarine og leverpostej, spar ikke på leverpostejen, så bliver den for tør.
Brødene lægges sammen.
Tips: Man kan suplerer med en rødbede. |
|
Opskriften er vist 31606 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (52 stemmer) |
|
Kommentarer kav91 - 2012-04-07 09:51:14 en ægte amager mad er tyk rygbrød skive og fedt samt en skive franskbrød HADER og ELSKER - 2009-03-30 20:16:11 Den smagte godt alle kunne li maden men jeg havde ny begynder fejl! Utalige! det gjorde at det smagte DÅRLIGT, men da min mor lavede det smagte det himmelskt! Den er ikke såååå god for begyndere som mig! Men ellers er den gude skøn! ALLE burde lave denne madpakke! k.h MIG p.s elsker hjemmesiden undtagen at der er nogle ganske få ... Som om der er nogle fejl på denne hjemmeside den styrer p.s.s jeg hedder Jan Lousie! Sønderjylland - 2009-01-31 20:53:39 I mit barndomshjem hedder det ikke en Amagermad, men en Hamborgmellemmad - Det er én skive rugbrød og én skive franskbrød - smurt med smør og klappet sammen omkring et par skiver ost. "Mellemmad" henviser til et mellemmåltid ;-) Kaj Kristensen - 2008-09-21 12:36:41 I Jylland spiser man med brun farin, der kaldes den for en kæreste mellemmad Mig - 2008-05-28 17:04:37 Nej, der findes ikke andre amagermadder end dem med farin så tænker man sig rigtig tilbage til ens barndom:-) kristina - 2008-02-11 20:38:12 ..jeg tror at amagermad generelt bare er rugbrød og franskbrød klappet sammen om noget pålæg? -hos os er det ost. og i "gamle dage" var det vist fedt. Mette Esbensen - 2005-01-01 01:01:01 I min familie er en amagermad rugbrød og franskbrød klappet sammen med brunsukker(farin) imellem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne