Porretærte med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : lene jørgensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gør porrerne rene og skær dem i tynde skiver. Steg bacon og porreringene på en pande.
Pisk æggene med kryderier og fløden. Bland mel, margarine og fløden til en dej. Fordel dejen i et tærtefad ca. 27 cm i diameter og beklæd siderne med staniol. Prik bunden med en gaffel. Bunden bages i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn ca. 5 minutter. Fjern derefter staniolen. Kom porre/bacon fyldet på tærtedejen og hæld derefter æggestanden hen over. Bages færdig i ovn på 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter til den er gyldenbrun. |
|
Opskriften er vist 468664 gange,
og udskrevet 9724 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (80 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina - 2018-06-23 11:35:33 Super lækker tærte. Lavede den med smør og en halv gang mere dej og med ost på toppen. 😜😜 anonym - 2016-12-09 17:52:22 Det er meningen at man hakker margarinen ud i melet og samler dejen ved at tilsætte fløden. Nemt gjort i en foodprocessor. Alice - 2016-09-11 14:17:37 Har lige bagt tærten.....startede med varmluft på 170g i 10 min. Derefter lagde jeg staniol over, så den ikke blev for mørk. Færdigbagte på yderligere 10 min. Den blev helt perfekt Bettina.1965 - 2016-01-12 13:51:12 Super tærte i en snæver vending 😄 Den glade mad - 2015-03-12 18:49:32 Den er bare vild lækker men jeg synes der er meget fedt i så jeg spiser den altid til morgenmad😀 Sanne - 2012-03-25 16:53:35 Kan der bruges smør istedet for Magarine til dejen? CecilieMus - 2011-11-04 16:51:27 genial opskrift! den smager så dejligt! Kasper - 2011-06-09 17:44:08 Jeg er igang med tærte-dejen. Der står der skal margarine i og blandes med melet og fløden. Men skal margarinen ikke være smeltet? Påforhånd tak :) Stella - 2011-01-28 09:59:32 Det er bare en god tærte. Da jeg gerne vil have den lidt fedtfattig brugte jeg Cremefine til madlavning i stedet for piskefløde. Herlig ret. anonym - 2010-11-24 12:28:28 blander tit fyldet i æggemassen,så bliver det godt fordelt! ellers en meget lækker tærte.. anette Inge V. - 2010-07-11 18:56:14 Til Franciska. Ja, du kan godt fryse en tærte. Jeg bager minitærter, som jeg fryser ned. Det er nem afvekslende skolemadpakke. Franciska - 2010-04-17 17:29:07 Kan den nedfryses? anonym - 2009-10-12 19:19:26 jeg har brugt lidt creamfraise istedet for fløde. Per - 2009-06-05 13:25:52 Piskefløden til bunden kan udelades da dejen hænger ok sammen uden. Mie - 2008-06-28 23:24:29 Jeg er helt vild med den tærte. Jeg putter bare hytteost i, i stedet for fløde. bjarnes køkken - 2008-04-14 20:01:38 ufff en smag den har... det er det rene guf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne