Is Guf
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt af : Felix Indsendt : Red : |
|
|
Æggehvider piskes stive. Vand og sukker koges godt igennem i 5 min. Det varme sukkervand hældes i de piskede æggehvider. Massen piskes godt i ca. ½ time. Smages til med romessens (brug lidt af gangen). Farves med lidt frugtfarve.
|
|
Opskriften er vist 26318 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer thingggaard - 2012-04-19 19:26:05 meget tynd og svær og piske op igen som nogle forslår her under.:-) anonym - 2011-03-06 00:54:33 eller kog sukkermassen mere ind, så den bliver tykkere. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvis det bliver for tyndt så pisk massen i længere tid;o) Jimmi - 2005-01-01 01:01:01 Syntes det er for tyndt men smager godt momsemor - 2005-01-01 01:01:01 super lækker, smager som det man får på en gammeldaws is i butikkerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne