Brunsviger 04

Brunsviger 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : anita_langeskov

Indsendt :      Red :
Brunsviger 04, billede 4 Brunsviger 04, billede 1 Brunsviger 04, billede 2 Brunsviger 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.vand
50 g.gær
1 æg
 lidt salt
400 g.hvedemel
100 g.margarine
 
 Snask:
300 g.margarine
300 g.Brun farin
1 dl.mælk
 
Opskrift:
Bland det hele sammen dejen skal være ret lind, skal hæve min ½ time. Snasken koges sammen i en gryde rør til den bliver jævn. Vandet skal være håndvarm og margarinen smeltet.

Dejen kommes i en bradepande, kom den varme snask på, sæt den til at hæve igen ½ time.

Bages ved 190 grader C alm. ovn i ca 20 minutter.

Tips:

Dejen er også god til Boller eller franskbrød





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brunsviger

karakterer:
Opskriften er vist 44126 gange,
og udskrevet 1127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-29 14:54:09
Undre mig over der bliver brugt mælk, hos bageren er remonce altid lavet af margarine, farin og kanel og er ALDRIG flydende...ihvertfald ikke her i nordjylland. Det smøres på med en palet og drysses derefter med mere farin

  -   2010-03-11 15:58:16
Rigtig lækker kage, dog vil jeg ikke komme så meget mælk i til snask, da det er meget flydende, put mælk i efter gehør.

  -   2009-10-30 18:04:00
Lidt for meget snask efter min mening.