Jyttes Kødsovs

Jyttes Kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød
 olivenolie til stegning
1 stort løg
2-3 fedpressede hvidløg
1-2 små tørrede chili
1 spsk.paprika
1 reven gulerod
2 ds.flåede hakkede tomater
 salt
 peber
1 lille håndfuld tørret oregano
 
Opskrift:
Skær løg i tern. Skrab og riv gulerod. Pil hvidløg.

Svits løget i olien til det får lidt farve. Tilsæt kødet og brun det med, rør godt undervejs. Pres hvidløgene i, tilsæt paprika, rør rundt og lad det svitse med et øjeblik.

Tilsæt flåede tomater, chili, salt, peber og oregano. Rør rundt. Lad retten snurre under låg, ved jævn varme i ca. 40 min.

og tilsæt derefter den revne gulerod. Kog videre i ca. 10 min. og retten er færdig.

Tips:

Serveres evt. med salat og godt madbrød.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti bolognese - Pasta kødsovs

karakterer:
Opskriften er vist 18800 gange,
og udskrevet 546 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-26 18:20:24
Glemte lige at skrive vi fik den til friskkogt pasta med parmesan drysset over

  -   2011-02-26 18:18:05
Rigtig lækker kødsovs, nem at lave, tilføjede ca.½ dl. rødvin og en tsk. sukker for at fremhæve tomaterne.Er ikke sidste gang jeg laver den...mums