Estragonkylling

Estragonkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Estragonkylling, billede 4 Estragonkylling, billede 1 Estragonkylling, billede 2 Estragonkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1300 g.kylling hel
1 citron saften heraf
2 tsk.estragon tørret
 Salt
 friskkværnet peber
1 hakket løg
4 dl.hønsebouillon
1 dl.rødvin
250 g.champignoner
4 spsk.hvedemel
1 dl.kaffefløde
2 spsk.sojasauce
1 bdt.persille
 
 Tilbehør:
4 dl.ris
200 g.Blandet grøn salat
 
Opskrift:
Befri kyllingen for skind og synligt fedt og partér den i passende stykker Pres citronen, tilsæt estragon, salt og peber og gnid det godt ind i kyllingen. Kom kyllingen i en gryde, drys løg over og tilsæt resten af citronblandingen samt bouillon og vin. Kog kyllingen i 45-50 minutter eller til den er mør.

Rens champignonerne og del dem i kvarte. Svits dem på en pande og drys mel hen over dem. Hæld fløde 13% samt suppen fra kyllingen ved champignonerne og giv det et opkog. Det skulle gerne have lov at koge lidt ind. Smag til med sojasauce og evt. lidt mere estragon.

Hæld sovsen over kyllingen og drys med hakket persille.

Servér retten med ris og blandet grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 34058 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu