Estragonkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri kyllingen for skind og synligt fedt og partér den i passende stykker
Pres citronen, tilsæt estragon, salt og peber og gnid det godt ind i kyllingen.
Kom kyllingen i en gryde, drys løg over og tilsæt resten af citronblandingen samt bouillon og vin.
Kog kyllingen i 45-50 minutter eller til den er mør.
Rens champignonerne og del dem i kvarte. Svits dem på en pande og drys mel hen over dem. Hæld fløde 13% samt suppen fra kyllingen ved champignonerne og giv det et opkog. Det skulle gerne have lov at koge lidt ind. Smag til med sojasauce og evt. lidt mere estragon. Hæld sovsen over kyllingen og drys med hakket persille. Servér retten med ris og blandet grøn salat |
|
Opskriften er vist 34058 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne