Svedsketrifli

Svedsketrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.Makroner
500 g.Svesker
10 g.Kartoffelmel
1.3 dl.Piskefløde
1 spsk.Cognac
 
2.5 dl.Letmælk
2 æggeblommer
65 g.sukker
15 g.hvedemel
0.5 spsk.vanille
 
Opskrift:
Stenfri svesker koges og jævnes lidt med en jævning af kartoffelmel og vand. Makroner lægges i bunden af en skål og stænkes med cognac. Sveskerne fordeles på makronerne, og kagecremen hældes over. Derefter pyntes med halvdelen af flødeskummet i kanten.

Kagecreme:
Æggeblommer, sukker, mel og vanille røres godt sammen og hældes i den kogende mælk i det øjeblik, den tages af ilden. Cremen bringes derefter i kog (pas meget på den ikke brænder på). Når cremen er kold blandes den med halvdelen af flødeskummet.





karakterer:
Opskriften er vist 31265 gange,
og udskrevet 1048 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-18 11:35:41
og til hvor mange personer er saa denne opskrift ? ? ? Hilsen Jette Brana`