Rabarbercrumble 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm ovnen op til 170 grader C. alm. ovn.
Skær rabarberstilkene i centimeter tykke skiver. Kog vand op med ahornsirup, og smid rabarberne i. Tag gryden af blusset, og lad rabarberne trække i lagen i fem minutter. Crumble: Ælt smør, mel og sukker sammen til en tør smuldrende masse. Sigt lidt af væden fra, og fordel rabarberne i en smurt tærteform. Fordel smulderdejen ud over, og bag i den varme ovn i 20-25 minutter - eller til kagen er gylden og sprød på toppen. En stor skefuld cremefraiche ovenpå er super! |
|
Opskriften er vist 83555 gange,
og udskrevet 2254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Asta - 2013-07-02 11:55:31 Virkelig lækker og nem crumble! Det giver den lige et ekstra løft, hvis man putter kornene fra en vanillestang i smuldredejen :-) Jeppe - 2012-06-07 15:04:50 Der er altså et eller andet helt galt med blandingsforholdene. Min dej er blød og smørret, og der var slet ikke nok væde ved rabarberne. anonym - 2012-06-06 19:16:30 Jeg putter havregryn og grofthakkede hasselnødder i dejen. Med mandler for kagen en snert af marcipan, hvilket er rigtig lækkert. Nem kage! Jakob - 2011-07-02 12:52:18 Den smager fantastisk med lakrids-is og flødeskum! anonym - 2011-05-09 11:57:01 Lyder lækker :) SKal vist prøves i Grillen i aften :) anne - 2010-04-25 13:01:13 super lækker kage.. men den skal have mere end der står i opskriften.. Eva - 2007-05-26 10:00:35 Ja, virkelig lækker. Og creme fraichen er et must! :-) Winnie - 2007-05-26 09:50:37 Uhm! SUPER lækker opskrift! Succesen skal helt sikkert gentages! (Også af min veninde Eva! ;oD) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne