EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Stegt cuvette

Antal: 4-6 Portioner

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2005-02-06


Ingredienser:
1 cuvette (godt 1 kg)
 salt
 peber
2 tsk.tørret rosmarin
5 dl.bouillon
 
Forklaring:

Gnid kød med sat, peber og rosmarin. Lægges i ovnfast fad. Brun ved 250º i 10 min. Dæmp varmen til 160º og hæld bouillon i fadet. Steg 1 time. Servér med glaserede grønsager.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 (26 stemmer)

Opskriften er vist 31652 gange,
og udskrevet 919 gange.

  -  2011-02-18 13:26:12
den eskploderede i ovnen..meget uheldigt.