Opskrift på Stegt cuvette Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Stegt cuvette

Antal: 4-6 Portioner

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2005-02-06





Ingredienser:
1 cuvette (godt 1 kg)
 salt
 peber
2 tsk.tørret rosmarin
5 dl.bouillon
 


Forklaring:

Gnid kød med sat, peber og rosmarin. Lægges i ovnfast fad. Brun ved 250º i 10 min. Dæmp varmen til 160º og hæld bouillon i fadet. Steg 1 time. Servér med glaserede grønsager.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 (26 stemmer)

Opskriften er vist 30810 gange,
og udskrevet 918 gange.



  -  2011-02-18 13:26:12
den eskploderede i ovnen..meget uheldigt.