Engelsk bøf i folie

Engelsk bøf i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt af : Riddo

Indsendt :      Red :
Engelsk bøf i folie, billede 4 Engelsk bøf i folie, billede 1 Engelsk bøf i folie, billede 2 Engelsk bøf i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 engelsk bøf/entrcöte/oksemørbrad
1 tsk.salt
 groft kværnet peber
30 g.hvidløgssmør
1 tsk.revet citronskal
1-2 spsk.hakket persille
2 tomater
 perleløg eller fint snittede porrer (efter smag)
 
Opskrift:
Steg bøfferne 1 minut på hver side på en tør pande, derefter drysses de med salt og peber. Rør hvidløgssmør, citronskal og persille (porrer) sammen og skær tomaterne i skiver. Læg hver bøf på et stykke alufolie og fordel tomatskiver, smør og persille (porrer) ovenpå. Luk folien som en konditorpakke og læg pakken på en plade, som sætter i ovnen på 225 grader C. alm. ovn (forvarmet) i 5-7 minutter.

Server bøfferne i pakkerne og brug stegeskyen som sauce sammen med tilbehøret.

Tips:

TILBEHØR:
bagt kartoffel og salat

Der kan evt. hældes lidt rødvin i pakkerne inden de kommer i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 79362 gange,
og udskrevet 1991 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (90 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-27 08:17:47
Resultatet bliver endnu bedre med svinemørbrad i stedet for okse. Dog fantastisk ret med begge kødtyper.

  -   2011-05-01 18:03:15
Men engelsk bøf/entrcöte/oksemørbrad er jo færdigstegt efter 1 minut på hver side. Efter turen på panden skal hvidløgssmør,citronskal og persille samt tomater arrangeres. Og serveres. Indpakning i folie og en tur i en 225 gr. (forvarmet) i 5 - 7 minutter er jo fuldstændig ødelæggende for slutresultatet.

  -   2007-01-31 16:03:41
Det er en rigtig god opskrift, men 5-7 minutter er i underkanten, hvis bøfferne er ret store. Et kvarter er mere passende, med mindre man holder af meget rødt kød.