Kaviarrand med rejer
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Kaviar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 135793 gange,
og udskrevet 4354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-12-16 16:23:36 Jeg ville smøre med en smagsneutral olie, solsikke eller vindruekerneolie Elisabeth - 2020-12-11 20:24:12 Hældes i en smurt form. Hvad smører man formen med. anonym - 2015-12-22 15:14:45 Jeg er vegetar og har de sidste år lavet den til julefrokoster. Jeg har skippet rejerne, brugt kaviart (lavet på tang. Fås i føtex) i stedet for kaviar og har brugt ekstra af kaviart og dild. Derudover jeg erstattet husplads med agar agar. Karim - 2015-05-09 11:37:31 Et par tips: når husblasen er smeltet og hældt over i massen, skal det røres godt sammen for at fordele husblasen. Når man skal have fisken(e) ud, kan man kortvarigt dyppe formen i varmt vand, og så vende den ud på et fad. Bente - 2013-02-16 14:33:43 alletiders forret, brugte den til konfirmation, alle kunne lide den Antino - 2011-11-05 22:17:42 hvorfor kan jeg ikke få den til at holde i dens form? Den bliver flødene selv om jeg ligger den i køleskabet. håber i kan hjælpe mig, tak! Jenny - 2010-01-02 16:55:48 Den er super god skov - 2009-12-16 12:54:24 Den kan sagtens laves dagen før - bliver måske endda bedre af det ;o) Hanne - 2009-11-28 13:43:52 kan jeg lave retten dagen før den skal bruges Annette - 2007-07-06 09:12:27 Skal lave denne forret til 50 per. kan den evt. laves dagen før Ulla - 2005-01-01 01:01:01 Rækker til 8 pers. Mona - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange rækker det til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne