Brunekager fra mormor
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 47052 gange,
og udskrevet 1223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-11-26 06:48:28 Jet har lært at man ikke skal varme noget op bare ælte det hele sammen. Potasken skal kun opløses i vand det giver super sprøde brune kager. I må heller ikke bruge bagepapir, held og lykke hvis i er til sprøde brune kager anonym - 2007-12-14 08:35:19 den smager sgu godt My - 2007-11-24 16:59:54 God opskrift, jeg måtte komme mere mel i, for dejen ikke skulle være helt flydende. Dagen efter var den nem og skære i skiver! Margrethe Bækhøj - 2006-12-11 15:41:13 potasken skal udrøres i lidtvane eller rosenvand, og hældes i den varme gryde - det sal bruse op. heidi - 2005-01-01 01:01:01 denne opskrift er rimeligt god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne