Daim kage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : louna Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 104947 gange,
og udskrevet 2616 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (89 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-09-06 16:02:46 Smager virkelig ikke særlig godt og er for tør.. Hanne wiencken - 2014-06-23 10:26:35 vil gern hør man kan putte vand i . isted for kaffe. Natasja - 2012-08-10 12:58:09 Den kage er bare lækker, den smager mega godt, kan anbefales Lili - 2012-04-02 12:53:33 Er kaffen nødvendig? mig - 2012-01-24 16:14:39 Lyder lækker, men kan kaffen undlades? :-) Khuui - 2011-10-29 12:16:27 Skal der kaffe i? anonym - 2011-07-05 23:35:42 Blev godkendt!! :-) fik kommentaren: den smager noget nær himmelsk! ;-) julie123456789 - 2011-06-23 14:16:07 samger den af kaffe??????????? anonym - 2011-03-21 16:20:57 Jeg ville høre om den kan fryses ??? Vil bruge den til desertbord til konfirmation julie - 2011-01-10 17:19:47 Jeg vil gerne vide, om den kan fryses ned, så den kan opbevares til den skal bruges..? louise - 2009-05-18 22:40:18 er det den rigtige daim kage, altså sååe den smager af rigtig daim :D Klaus - 2008-06-23 00:00:08 Lækreste kage! Den er fantastisk lækker. Os to her - 2007-05-20 12:38:43 Vi er på kik efter en god kage og så opdagede vi den her! glæder os sygt til at smage den! bageren - 2007-04-18 13:09:55 den er rigtig god men den er lidt dyr at lave! måske kunne man lave noget der?? Annette - 2007-01-24 13:59:34 Synes den er en mærkelig blanding af våd og tør. os - 2007-01-22 20:05:15 det er en rigtig god kage. og man kan sagtens bruge lys chokolade i stedet for det hvide caroline - 2005-01-01 01:01:01 nu er den skrevet ned jeg glæder mig til at prøve den... kage elskeren - 2005-01-01 01:01:01 vildt lækker og smager så godt har haft den med til junior og den vandt en top ti |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne