Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine

Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Frugt - Banan

HøjtidValentinesdag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 4 Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 1 Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 2 Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
80 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Bananerne pureres med sukker og citronsaft. Bananpuréen blandes godt med mælk og fløde (skal ikke piskes). Drys hakket chokolade i.

Isen fryses:
Har du en ismaskine hældes puréen i den og køres til den er frossen og kan herefter puttes i fryseren hvis den ikke skal bruges straks.

Har du ingen ismaskine kan du sætte puréen i fryseren og røre rundt i den jævnligt så den ikke krystaliserer.





karakterer:
Opskriften er vist 186563 gange,
og udskrevet 2915 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (163 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4334 (1031 kcal)
KJ pr. Pers. 1083 (257 kcal)
Vægt ialt 550 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 788 KJ (187 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 29.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-23 09:37:57
Line Krüger, citronsaften er for at bananerne ikke skal blive brune.

  -   2020-01-07 21:20:21
Den er ok men heller ik mer . Puttede den i min Phillips ismaskine og det fungere fint med god konsistens .. forstår ikke hva citron saften skal gøre godt for

  -   2014-06-28 14:01:51
Jeg er 13 år, og kunne nemt finde ud af denne opskrift, og isen smagte super lækkert.

  -   2010-10-27 22:03:15
Det er en fordel at piske fløden, det giver en mere luftig og fyldig konsistens.

  -   2010-02-12 15:53:23
Den her opskrift taor jeg er rigtig god så jeg prøver at lave den nu!

  -   2008-06-21 15:34:27
Har ikke en ismaskine og rørte flere gange i isen under frysning og den blev krystaliseret alligevel! Smager okay, men konsistenten var mærkelig.

  -   2008-01-18 21:12:51
Erstat evt. mælk med kokosmælk og undlad chokoladen