Myslistænger
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Indsendt : Red : |
|
|
vask dine hænder inden du starter
tænd ovnen på 170 grader
kom myslien op i en skål og tilsæt honningen. Bland det godt
kom blandingen ud på en bageplade med bagepapir
form blandingen til en firkant ca. 10 x 12,50 cm
bag myslimassen i den varme ovn i 10-12 minutter
tag myslimassen ud af ovnen, og lad den køle lidt af
skær den lune myslifirkant ud i 5 stænger ca. 2,50 x 10 cm
Tips: Myslistængerne skal opbevares i en tætsluttende kagedåse, så de ikke bliver bløde. Pak myslistængerne ind hver for sig i madpapir eller husholdningsfilm når du tager dem med i skole. |
|
Opskriften er vist 31788 gange,
og udskrevet 577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2009-01-08 12:01:55 Jeg kan heller ikke få stængerne til at hænge sammen,men prøver igen,denne gang med mere havregryn i??? Anne - 2009-01-07 14:09:50 Glæder mig til at prøve det,har mange madpakker hverdag og vil gerne prøve noget nyt mumille - 2008-06-12 15:31:57 har lige lavet dem.. det hænger desværre ikke sammmen, men smager nu fint nok. solvej - 2007-12-01 16:39:27 - er det mig der er fejl på den, eller er vi i den glutenfrie afdeling?? Musli er med havregryn, og det tåles ikke af glutenallergikere!! Helt ærlig.. Ida<3 - 2007-04-07 18:41:51 Jeg prøvede på et tidspunkt at lave dem med normal honning og det blev ikke så godt ! de blev ikke sprøde over hoved ! men jeg vil prøve at bruge akaciehonning ! xD mette - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt, men bliver de "stive" /sprøde??? mig - 2005-01-01 01:01:01 det lyder sq godt nok anonym - 2005-01-01 01:01:01 ummm det lyder lækkert det vil jeg prøve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne