Jordbær marineret i hyldeblomst
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Skyl jordbærrene, nip stilken af og del de store jordbær i kvarte.
Pisk vanillekornene, finthakket mynte, saft og vand godt sammen.
Lad jordbærrene trække i lagen i mindst en halv time.
Server bærrene naturel eller med en kugle is på toppen f.eks. hyldeblomstsorbet.
|
|
Opskriften er vist 21060 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-12 09:46:43 sikke noget vrøvl.... man marinerer jordbærene i hyldeblomst... ikke hyldeblomst i jordbær. bortset fra sprogforvirringen så smager det pragtfuldt, men undlad vandet det bliver noget pjask og brug det evt. som morgen frugt oven på 2% græsk yoghurt blandet med A38 eller Ylette. Hvis man vil have den koncentrerede smag af sommer så undlad mynte og vanille og brug ren hjemmelavet hyldeblomstsaft. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne