Hyldesaft

Hyldesaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hyldesaft, billede 4 Hyldesaft, billede 1 Hyldesaft, billede 2 Hyldesaft, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 Hyldeblomstskærme
2 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
50 gram Vinsyre
2000 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Ryst blomsterne fri for støv og eventuelle insekter, og læg dem i en krukke sammen med de skivede citroner, vinsyren og sukkeret. Hæld kogende vand over. Rør i blandingen, og lad den stå i 4-5 dage. Si blomster og citronskiver fra, og hæld saften på rene skoldede flasker, som lukkes tæt til, med f.eks kork. Drikken skal opbevares køligt, og bør fortyndes med evt. danskvand og is.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstsaft

karakterer:
Opskriften er vist 78869 gange,
og udskrevet 1054 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 34224 (8148 kcal)
KJ pr. Portion 34224 (8148 kcal)
Vægt ialt 4250 gram
Vægt pr. Portion 4250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 805 KJ (191 kcal)
Protein 0.0 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 47.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Husk at skylle flasker i atamon