Hyldesaft
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ryst blomsterne fri for støv og eventuelle insekter, og læg dem i en krukke sammen med de skivede citroner, vinsyren og sukkeret. Hæld kogende vand over. Rør i blandingen, og lad den stå i 4-5 dage. Si blomster og citronskiver fra, og hæld saften på rene skoldede flasker, som lukkes tæt til, med f.eks kork. Drikken skal opbevares køligt, og bør fortyndes med evt. danskvand og is.
|
|
Opskriften er vist 78869 gange,
og udskrevet 1054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Husk at skylle flasker i atamon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne