Sursteg
Hovedingrediens : Hestekød - Diverse hestekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet tørres rent. Spækskiverne bankes flade, vendes i en blanding af alle krydderierne og bindes fast om kødstykket.
Kødet brunes hurtigt i margarine på alle sider. Resten af krydderierne drysses over. Suppe og eddike skænkes på. Kødet mørner under låg over svag varme i ca. 45 min. Kødet vendes engang midt i stegetiden. Skyen tilsættes syltede perleløg og skiver af agurk eller strimler af asie. Den smages til sursød, jævnes og farves evt. med kulør. |
|
Opskriften er vist 12645 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne