Sursteg

Sursteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hestekød - Diverse hestekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.hestemørbrad, filet eller inderlår
6-8 skiverrøget spæk
1 tsk.salt
0.125 tsk.peber
0.25 tsk.allehånde
0.125 tsk.nelliker
50 g.margarine
5 dl.vand eller suppe
1.5 dl.eddike
 sukker
 syltede perleløg
 syltet agurk eller asie
3-4 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Kødet tørres rent. Spækskiverne bankes flade, vendes i en blanding af alle krydderierne og bindes fast om kødstykket.

Kødet brunes hurtigt i margarine på alle sider. Resten af krydderierne drysses over. Suppe og eddike skænkes på. Kødet mørner under låg over svag varme i ca. 45 min.
Kødet vendes engang midt i stegetiden.

Skyen tilsættes syltede perleløg og skiver af agurk eller strimler af asie. Den smages til sursød, jævnes og farves evt. med kulør.





karakterer:
Opskriften er vist 12645 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu