Marengs (chololade)

Marengs (chololade), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æggehvide
50 g.sukker
0.25 tsk.eddike
1 tsk.kakao
0.25 tsk.vanille
25 g.revet chokolade
25 g.mandler
 
Opskrift:
Æggehviden piskes stiv. Halvdelen af sukkeret piskes i. Dejen piskes tæt og sej med eddiken. Resten af sukkeret blandes godt med kakao, vanilje, chokolade og mandler. Blandingen røres i på en gang.

Dejen sættes på smørsmurte, melede plader, der sættes i forvarmet ovn. Bagetid ca. 1 time ved 110 grader med ovndøren på klem.

Der kan bages 2-3 plader på en gang. Når kagerne sidder løse på pladerne, er de færdige.

Tips:

15 æggehvider svarer til 4 bageplader med marengs.





karakterer:
Opskriften er vist 23618 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-15 12:51:15
jeg puttede 100gr. sukker. fuck de smager godtt. anbefaler til dem der har lyst til sukker, som mig eller bare noget sødt 7

  -   2010-06-15 22:30:31
æg og sukker var pisket fuldstændig stift (med eddike), men da resten blev tilføjet blev massen helt flydende - ved ikke om vi gjorde noget galt? Nå men disse meget flade marengs smager nu fortræffeligt :)

  -   2009-01-06 17:24:31
den var bare så lækker og super nem at lave brugt, kun halvdelen af sukkert og det smagte fint

  -   2008-07-22 14:16:13
Uhm! Kagerne har en dejlig tyggegummi-kerne! PS: I min ovn skulle de bage 2 timer.