Oksemedaljon på røsti
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Oksemedaillonerne (køb dem eventuelt som tournedos omvundet med spæk) krydres med salt og peber og steges i smør på panden, indtil de har den farve, som man nu synes, bøffer skal have (rød, medium, gennemstegt).
Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af råkostjernet, pres så meget væde ud som muligt (brug et rent viskestykke), krydr med salt og peber og form dem til "bøffer", der er lidt større end medaillonerne. Husk at trykke dem godt sammen, så de ikke falder fra hinanden på panden. Steg dem i hed olie på begge sider, indtil de er sprøde og gyldne. Læg oksemedaillonerne (tournedos'erne) ovenpå og servér sammen med letkogt broccoli og sauce bearnaise. Tips: Man kan udskifte en tredjedel af kartoflerne med knoldselleri. |
|
Opskriften er vist 14065 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-02-25 11:47:14 rigtig godt, prøv med champignonsovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne