Fyldte peberfrugter med oksekød

Fyldte peberfrugter med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte peberfrugter med oksekød, billede 4 Fyldte peberfrugter med oksekød, billede 1 Fyldte peberfrugter med oksekød, billede 2 Fyldte peberfrugter med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Tomatsauce:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
evt. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Smelt fedtstoffet og kom løgene ved. Tilsæt kødet og lad det snurre ca. 6-8 min. Drys med salt og peber.

Skær et låg af peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner. Fordel kødblandingen i peberfrugterne. Smør et lille fad med fedtstof og kom de fyldte peberfrugter deri.

Kog panden af med vand og tomatpure, tilsæt evt. en bouillonterning og smag til med salt og peber.

Hæld tomatsaucen over peberfrugterne og bag dem i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40-50 minutter til peberfrugterne er møre.

Pistacienødder eller skivede oliven kan blandes i kødet og gør retten ekstra pikant.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 207303 gange,
og udskrevet 6045 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6955 (1656 kcal)
KJ pr. Pers. 1738 (414 kcal)
Vægt ialt 1965 gram
Vægt pr. Pers. 491 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-22 15:30:24
Super lækker ret! Jeg synes ikke, det passede helt perfekt med 40 min til de fyldte peberfrugter. De blev virkelig lækre bløde. Jeg tilføjede en halv grøntsagsboullion og en halv okseboullion til sovsen, så jeg valgte ikke hvidløg i kødsovsen. Desuden tilføjede jeg to hakket grøn peber til den, så man fik en lille smule mere peberfrugt, for det smager jo skønt. Og til sidst en ordentlig omgang revet parmesan på toppen af peberfrygterne. Det er næsten et must, hvis man virkelig er vildt med den ost! :-)

  -   2015-05-02 21:04:35
Retten smager rigtig godt. Ide jeg er allergisk overfor tomat, kogte jeg panden af med Cremefine og tilsatte nogle krydderier. Kom ligeledes ost på peberfrugterne .

  -   2013-12-30 19:04:11
Ingen grund til kogning, 20 min ved 200 grader varmluft er fint

  -   2013-10-22 14:48:47
Havde gerne set revet ost og rasp oven på, samt hvidløg i kødsovs !

  -   2013-03-06 15:35:11
Tak Kaj, for tippet med at forkoge pebrene, det er lidt smart. Ellers vil jeg mene, at i denne gode ret er der stor frihed til at variere med krydderierne, vi har bl.a. prøvet med et par fintsnittede fed hvidløg i, det var slet ikke u-effent

  -   2012-11-27 16:47:11
lidt mærklig opskrift

  -   2011-08-05 10:46:20
rigtig god opskrift kan stærkt anbefales

  -   2011-07-24 22:05:11
Nogen der ved hvordan det smager med Pistacienødder?

  -   2010-10-29 08:54:46
super super lækkert!

  -   2009-08-26 09:08:32
giv de hele peberfrugter et opkog i ca. 2 - 3 min. det halverer tiden i ovnen

  -   2008-07-03 17:29:50
det smagte rigtig godt en super god opskrift jeg vil stærkt anbefale den til jer som ikke har smagt den

  -   2008-06-29 12:00:26
Vi har pyntet peberfrugten af med høvlet parmessan og hakkede krydderurter.

  -   2007-08-13 16:25:50
Smager rigtig godt. De sidste 6 - 8 minutter af bagetiden kom jeg revet ost ovenpå de fyldte peberfrugter.

  -   2007-02-11 10:17:48
Jeg kom lidt raps over samt lidt revent ost til den blev lidt sprødet

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg kom osse lidt kogte ris for at give lidt ekstra fyld og smag. Uhm det er rigtigt lækkert

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager rigtigt godt