Krydrede kødboller i chilisauce

Krydrede kødboller i chilisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.hakket magert oksekød
2 spsk.kogt ris
1 æggeblomme
1 knsp.tørret chili (eller frisk chili finthakket)
2 drystørret mynte (eller friske blade)
2 spsk.oksebouillon
 Friske krydderurter
 
 Sauce:
2 dl.flåede/hakkede tomater (0.5 ds)
2 spsk.hakket løg
1 finthakket hvidløg
 Peber
2 spsk.oksebouillon
 
Opskrift:
Rør hakket oksekød, kogt ris, æggeblomme, chili, mynte og bouillon sammen til en fars. Lav derefter små kødboller af farsen. Bland de hakkede tomater med væde, løg, hvidløg og chili. Kom blandingen i en gryde. Tilsæt evt. lidt vand og lad det småkoge i 5 minutter. Hæld bouillon ved og bring saucen i kog. Kom kødbollerne i og lad dem koge ved svag varme i 5-10 minutter. Server kødbollerne i chilisaucen sammen med ris. Pynt evt. med friske krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 11979 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu