Tunesisk kaffebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Tunesien Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen og sættes på køl ½ time.
Rulles aflangt ud, og skæres i trekanter.
Fyldet røres sammen og smøres på trekanterne, der rulles sammen fra den brede ende. Brødene pensles med æg og drysses med perlesukker. Bages ved 180 grader, til de er færdige. |
|
Opskriften er vist 58848 gange,
og udskrevet 1480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Mathilde - 2011-07-23 16:36:03 Der må meget gerne være lavet en fremgangsmåde til fyldet, næste gang! anonym - 2010-10-24 16:01:43 Nemme at lave og super gode. Helt klart det hele værd! Tina - 2010-03-20 19:15:09 Virkelig MUMS! Mine skulle ca. have ca. 25 minutter i alm. ovn Tove - 2010-01-20 19:27:40 Hvis man lige blander en skefuld hvedemel i fyldet er der mulighed for det blir INDENI kagerne! Bo & Ely - 2009-08-02 19:34:58 Som førnævnt har det ikke meget med Tunesien at gøre andet end brugen af marcipan som er meget populær der også. Men er jo nok bare et navn. Men vil lave dem til min tunesiske forlovede bare for at se hvad hun siger til dem! Glæder mig! Hvis jeg ellers kan finde ud af opskriften. :D anonym - 2008-12-17 14:51:50 Fuldkommen forkert opskrift hvis du spørger en ægte tunesier (min far!) Men de er vel også gode nok.. mk - 2008-03-21 17:06:14 dålig beskrevet fremgangsmåde vibse - 2008-03-05 15:17:14 hvor lang tid er "til de er færdige" ???? jtr - 2008-03-01 12:00:00 super lækkert og nemme at lave. de bliver spist med største velbehag. Kaffebrøds elskeren ! dd; <3 - 2007-06-04 11:08:38 Mam, det Lyder bare SUPERlækkert glæder jeg mig enormt til at smage! <3 Hanne - 2007-04-17 12:44:26 Dette er en fantastisk opskrivt - nem at lave, og præcis ligesom bagerens ;-) Stine & Ann-Katrine - 2005-01-01 01:01:01 Lidt misvisende opskrift, men fantastiske kager man får ud af den. Pia - 2005-01-01 01:01:01 De er bare supergode. Smager ligeså godt som bagerens anonym - 2005-01-01 01:01:01 disse kager er endnu ikke blevet så populære som de fortjener. Har bagt dem med en 7.klasse. De var ellevilde. Det var jeg også...! Gitte Elmstrøm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne