Fransk gullerodssuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og gulerødder og kog dem møre i bouillonen.
Tag rodfrugterne op og blend dem til en jævn pure, som hældes tilbage i suppen. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Fordel suppen i varme tallerkener og server med Creme fraiche og purløg over. |
|
Opskriften er vist 29740 gange,
og udskrevet 848 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Sara J. - 2011-09-02 15:25:15 Den laver jeg ikke igen :-( sdfgjk - 2010-10-12 12:08:05 Skræl kartofler og gulerødder og kog dem møre i bouillonen. Tag rodfrugterne op og blend dem til en jævn pure, som hældes tilbage i suppen. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Fordel suppen i varme tallerkener og server med Creme fraiche og purløg over. saltpeter - 2009-01-03 17:02:10 Kunne så lige så godt have været kaldt kartoffelsuppe Else - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god hverdagssuppe, var hele familien enige om. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne