Makronlinser 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Makronmasse:
Masse og sukker arbejdes sammen. Hviderne tilsættes lidt efter lidt, og det hele gennemarbejdes til massen er jævn. Linsedej/mørdej Det hele pusles sammen med hænderne til dejen er glat; stilles på køl i en time eller to. Linsedej rulles ud på et melet bord til 3 mm tykkelse, stikkes ud med glas eller udstikker ca. 1 cm større end den form, som ønskes brugt (aluforme er udmærkede). Linsedejen skal fylde bunden og sættes 1 cm op ad formens kant. Lidt hindbærmarmelade smøres på bunden og derefter ca. en tsk. kagecreme ovenpå, som også smøres ud. Hindbær og creme dækkes derefter af makronmassen. Smalle strimler af linsedej lægges i et mønster oven på kagen. Bages ved 170-175 gr. i ca. 20-25 min. til de er gyldne. Tages ud af formene, mens de er lune, og stilles til afkøling på en rist. |
|
Opskriften er vist 18983 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer kristian 21.11.2012 - 2012-11-21 19:02:00 vanilie 10 gram er det vanilie sukker ?? eller vanilie stænger Rene - 2011-06-05 09:51:01 Nej, en kransekagemasse indeholder ikke sukker. Dog vil jeg mene at det er en ret rundhåndet mængde sukker, til den mængde marcipan som er angivet. Birte - 2008-07-14 16:08:31 mon ikke der skulle noget margarine i istedet for så meget sukker?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne