Marcel kage

Marcel kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
500 g.mørk chokolade
500 g.blødt smør
500 g.flormelis
18 æggeblommer
18 hvider
 
 Mousse:
600 g.mørk chokolade
2.5 dl.mælk
100 g.smør
15 æggehvider
250 g.sukker
5 æggeblommer
6 Husblas, blade
 
Opskrift:
Bund:
Chokolade og smør smeltes over vandbad Flormelis og blommer piskes hvidt Hviderne piskes stive Chokolade/smør blandingen vendes sammen med de piskede blommer og sukker og vendes til sidst sammen med de piskede hvider.
Smøres ud i ringform eller på bradebande i ca. 4-5 cm tykkelse, bages ved 170 grader i ca. 20 min.

Mousse:
Chokolade, smør og mælk smeltes Æggehvider og sukker piskes

Den let afkølede chokolademasse vendes med de 5 æggeblommer og de udblødte og smeltede blade husblas, vendes herefter forsigtigt med de piskede æggehvider. smøres derefter på de kolde bunde så der er lige meget mousse som bund





karakterer:
Opskriften er vist 27034 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu