Marcel kage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Chokolade og smør smeltes over vandbad Flormelis og blommer piskes hvidt Hviderne piskes stive Chokolade/smør blandingen vendes sammen med de piskede blommer og sukker og vendes til sidst sammen med de piskede hvider. Smøres ud i ringform eller på bradebande i ca. 4-5 cm tykkelse, bages ved 170 grader i ca. 20 min. Mousse: Chokolade, smør og mælk smeltes Æggehvider og sukker piskes Den let afkølede chokolademasse vendes med de 5 æggeblommer og de udblødte og smeltede blade husblas, vendes herefter forsigtigt med de piskede æggehvider. smøres derefter på de kolde bunde så der er lige meget mousse som bund |
|
Opskriften er vist 27034 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne