Nakkekoteletter i fad med chili
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt af : Renate Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret på en pande. Brun koteletterne på begge sider og krydder med salt, peber og masser af paprika. Læg koteletterne i et ildfast fad og kom de frosne porrer over.
Brun hakket løg og hvidløg i panden og kom tomater i. Kom herefter fløde, pikant ost og pure i under omrøring. Til sidst tilsættes chili og der smages til. Det hele hældes over koteletterne og kommes i ovnen ved ca. 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Der serveres ris til af god kvalitet. Tips: Chili må gerne være pureret Serrano. Da dette ikke fås i butikkerne, må man lave det selv. Ellers kan man med held bruge en anelse friskhakket Habanero. (Husk handsker til behandling af frugten og begræns mængden, den er stærk!) Hvis ingen af delene haves bør chili undlades da købepulver ikke er at foretrække. :-) Man bør ligeledes afholde sig fra at udskifte mælke og smørprodukter med slankeprodukter. find heller en anden opskrift eller nyd den som den er. :-) |
|
Opskriften er vist 103167 gange,
og udskrevet 2213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Jannik - 2013-06-14 19:01:41 Det smager sindssygt godt. Tak for en rigtig god opskrift :) Nikolaj - 2012-01-08 22:19:01 Smager kanon godt som den er, men og ville godt kunne bære nogel champignon. anonym - 2009-03-13 18:30:08 Jeg bruger cremefine 7% og Pikant light og det bliver lækkert. Tilsætter også en hakket peberfrugt. En lille dåse tomatpure er nok. Per - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget er et glas tomatpure ? jeg brugte en lille dåse koncentreret tomatpure 70g., men saucen blev meget tyk. Louise - 2005-01-01 01:01:01 Man kan sagtens bruge slankeprodukter - jeg har brugt cremefine, og det blev den ikke ringere af. En rigtig god ret. Kludderkokken - 2005-01-01 01:01:01 Man behøver ikke være chili-aficinado. Jeg brugte almindeligt pulver og det var lækkert anonym - 2005-01-01 01:01:01 suveræn opskrift! porrer samt chili kan sagtens undlades. ønsker man lidt mere væde tilsæt blot lidt ekstra fløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne