Appelsinmarineret canadagås

Appelsinmarineret canadagås, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Grågås - Vildgås

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 canadagås
 smør til stegning
 
 Marinade:
 Saften af 6 appelsiner
1 citron saften heraf
4 spsk.cognac
2 spsk.soja
2 fedhvidløg
 
 Sovs:
5 dl.hønsebouillon
2 dl.marinade
 Saften af 2 appelsiner
 Maizena
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Del gåsen i 8 stykker. Rør marinaden sammen. Læg kødet i og lad det marinere i 1 døgn i køleskabet. Vend stykkerne af og til.

Tag kødet op og dup det tørt. Svits stykkerne gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon over kødet og tilsæt marinaden. Lad det koge op, dæmp varmen og lad retten simre 45-50 minutter under låg.

Rør appelsinsaft og fløde i. Sovsen kan jævnes med lidt maizena.

Pynt med oliven og appelsinskiver.

Server Annakartofler og grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 39246 gange,
og udskrevet 1313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-03 11:50:14
En fantastisk og frisk og anderledes opskrift på vildt