Grahamstvebakker
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.
Dejen slås ned og trilles i lange pølser, der trilles i runde eller aflange boler. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter. Bagetid ca. 10 minutter ved 200 grader. Efter afkøling flækkes tvebakkerne med en gaffel, tørres i ovnen ca 1 time ved 125 grader, til de er lysebrune |
|
Opskriften er vist 9464 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne