Grahamstvebakker

Grahamstvebakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.mælk
25 g.gær
50 g.margarine
240 g.grahamsmel
200 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 spsk.farin
 
Opskrift:
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.

Dejen slås ned og trilles i lange pølser, der trilles i runde eller aflange boler. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.

Bagetid ca. 10 minutter ved 200 grader.

Efter afkøling flækkes tvebakkerne med en gaffel, tørres i ovnen ca 1 time ved 125 grader, til de er lysebrune





karakterer:
Opskriften er vist 9464 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu