Kyllingefilet Satay
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Bruges kyllingebryst, skal de skæres på langs i i alt 12 stykker på 2 bryster. Gnid dem med limeskal og –saft samt chili. Læg dem i marinade af soja og olie i ca. 1 time. Sæt dem på spid (1 stk. kylling pr. spyd). Beregn tre spyd pr. person som forret. Steg dem på grill eller hed pande hurtigt på begge sider. Kødet skal lige have en sprød skorpe og være saftigt.
Satay-sauce kog de hakkede løg møre i hønsebouillonen sammen med det knuste hvidløg. Tilsæt peanutbutter og lad det koge jævnt. Tilsæt evt. lidt mere hønsebouillon, hvis saucen synes for fed. Saucen skal dog have en lidt cremet konsistens. Smag til med limesaft og evt. lidt salt. Serveres til kyllingespydene samt evt. et lille stykke lime |
|
Opskriften er vist 26259 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne