Rabarbertærte med kokos

Rabarbertærte med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbertærte med kokos, billede 4 Rabarbertærte med kokos, billede 1 Rabarbertærte med kokos, billede 2 Rabarbertærte med kokos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fyld:
500 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
  Dej:
250 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 knsp. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Opskrift:
Fyld:
Skyl rabarberne og skær dem i fine stykker. Drys sukker, vaniljesukker og kartoffelmel over og vend det godt sammen. Lægges i et smurt tærtefad ca. 27 cm. i diameter.

Dej:
Bland kokosmel, sukker, mel og bagepulver i en skål og smuldr fedtstoffet i. Tilsæt ægget og ælt dejen sammen. Rul forsigtigt dejen ud og læg den over rabarberne som et låg. Hak nødderne og drys dem over.

Bag tærten ca. 30 minutter ved 180 grader C alm. ovn. Server tærten lun med kold cremefraiche evt. rørt med lidt vaniljesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 130963 gange,
og udskrevet 3398 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22332 (5317 kcal)
KJ pr. Pers. 2791 (664 kcal)
Vægt ialt 1496 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1492 KJ (355 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 24.3 gram
Kulhydrat 34.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-18 11:33:34
Helt klart min favorit, og mine gæster elsker den.

  -   2017-09-15 14:00:22
Jeg har bagt den med mange forskellige slags frugter eller syltetøj. Altid med godt resultat. Og så er den hurtig at lave. Jeg smulrer dejen ovenpå frugten det ser dekorativt ud.

  -   2017-01-09 17:49:43
Kan den fryses ?

  -   2016-08-30 08:04:23
Verdens bedste rabarbertærte. Prøver mange forskellige, men vender altid tilbage vil denne. Mums.

  -   2015-05-25 21:28:08
Elendig opskrift, "låget" er aaalt for tykt, hvilket gjorde at tæreten var så vandet at der lå 3 cm vand i bunden. Selve dejen komplementerede ikke hinanden, og hang ikke sammen.

  -   2012-06-03 13:59:14
Det er nu anden gang jeg laver denne fantastiske tærte, og der er ligeså stor succes som sidste gang. En KLAR vinder når man skal have brugt sine rabarbere.

  -   2012-05-28 11:45:06
helt klart den bedste og nemmeste rabarbertærte opskrift jeg har prøvet hidtil....