Saltindbagt Fisk
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for ovnen (200 grader) mens du gør fisken klar.
Kom ca. 1 cm. salt i bunden af en bradepande som kan rumme fisken og som tåler at komme i ovnen. Så hælder du resten af din kilo salt ovenpå fisken sådan at fisken er fuldstændig dækket af salt. Pas på at der ikke kommer alt for meget salt ind i fiskens åbning (selvfølgeligt har du før renset fisken for indvoldene og skrabbet nyrerne væk) ellers bliver den for salt. Sæt den straks i ovnen i 25 - 30 minuter. Så er den færdig! Server salat, brød, ali-oli og kartofler til. |
|
Opskriften er vist 18389 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer P.S. - 2005-01-01 01:01:01 Der skal bruges GROFT salt - gerne lidt fugtigt Henning Lanzarote - 2005-01-01 01:01:01 Den er klart "10" - Her kommer sovsen: Smelt smør i en tykbundet gryde. Mens det bruser kom citronsaft i - lad det bruse af. Kom evt. frisk hakket dild i, eller finthakket rød pebber. Derefter dobbelt så meget piskefløde, som der er smeltet smør. Kog op, reducer til tilpas konsistens. Juster med citronsaft og salt. Giv evt. lidt farve med uægte/ægte safan. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne