Vegetarfrikadeller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 89159 gange,
og udskrevet 2574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-05 09:12:22 Min oplevelse er, at hvis man nøjes med 1dl mælk og så putter lidt mere mel i (eller endnu bedre, erstatter melet med 3spsk Husk-fibre) så hænger farsen meget bedre sammen :) Man skal bare samle farsen rigtig hurtigt hvis man bruger Husk-fibre, ellers får man bare husk-klumper :P Christine & Christian - 2009-04-20 23:38:27 Ja, de er noget sværere end at lave almindelige frikadeller og væsken skal virkelig dryppe fra, MEN de er virkelig gode. Kan anbefale at komme lidt (kværnet) havregryn i blandingen. Stine - 2005-01-01 01:01:01 Udmærkede frikadeller! De er gode og lette, dog virkede det lidt svært at få dem til ikke at være "farsbløde"... Nå, well det er en god opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne