Ribbenstegssandwich - Ribbensteg sandwich
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
En bolle af eget valg flækkes, det kan være en sandwichbolle, ciabatta, flutes eller hvad du nu synes om.
Bollen smøres med sandwich mayoanaise eller andet lignende, kan evt. også helt undværes hvis du synes. På underbollen lægges gerne lidt salat, herpå det skivede kød, og herpå agurkesalat og/eller rødkål, slut af med overbollen. |
|
Opskriften er vist 201335 gange,
og udskrevet 16443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (510 stemmer) |
|
Kommentarer Minna - 2021-08-11 14:44:07 super enkel instruktion........ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne